Fietslease

Wat is fietsleasing

Fietsleasing is het huren van een kwalitatieve fiets over een langere periode. Er wordt een maandelijks bedrag betaald gedurende de lease periode, met daarna een optie tot aankoop van de fiets voor een rest bedrag.

Door de fietsen te huren tegen een maandelijks bedrag, kan men de uitgave perfect budgetteren. Er kan  een vast bedrag voor het onderhoud voorzien worden en een omnium verzekering voor schade, diefstal en pechbijstand, zodat de werknemer zorgeloos onderweg is.

Wij werken samen met Team Cyclis, O2O lease, B2Bike, Lease a bike, Cycle Valley, VDW Lease, Joule en hebben ons eigen lease formule voor de kleine zelfstandige.

Als u hier vragen over heeft, aarzel dan niet om ons hierover te contacteren.

 

Voordelen werkgever

Uw bedrijf wil gezonde én stressloze werknemers: Uw werknemers zijn gezonder waardoor het absenteïsme daalt.

Een goedkoper mobiliteitsplan, parkeer- en autokosten: De bereikbaarheid van uw bedrijf verbetert als er meer werknemers met de fiets komen, er zijn meer vrije parkeerplaatsen op uw terrein en minder files ten voordele van uw klanten. Bovendien betaalt u minder verplaatsingskosten evenals onkosten voor extra parkeerruimtes.

Een groener en vriendelijker imago: U draagt het milieu een warm hart toe, u bedrijf heeft een groen imago en u onderneemt op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Fiscale voordelen zowel voor de werkgever als voor de werknemer: Voor geen enkel ander extra voordeel voor de werknemer is de brutokost/nettovoordeel zo gunstig als voor de bedrijfsfiets. Het is een ideaal middel om uw concurrenten een stap voor te blijven op vlak van personeelsbeleid.
Alle kosten die gemaakt worden om het woon-werk verkeer met de fiets aan te moedigen zoals fietsenstalling, kleedruimtes,… genieten van een fiscaal voordeel van 120%.  
U geniet van een fiscaal voordeel van 100% indien de fietsen enkel beroepsmatig worden gebruikt.

Tijdwinst: U hebt minder laatkomers doordat uw werknemers geen hinder hebben van fileleed en overvolle parkings.

Transparante budgettering: U heeft een duidelijk overzicht over de onkosten van uw fietspark.

Reclame: De fiets kan gebruikt worden als bedrijfsreclame.

Voordelen werknemer

Tijdswinst: Voor een korte afstand of in stedelijk gebied is de fiets sneller dan een auto, voor een langere afstand kan er gebruik gemaakt worden van een elektrische fiets. U hebt geen hinder van fileleed, bovendien heeft u uw lichaamsbeweging al gehad waardoor u geen extra tijd moet spenderen aan sport. Ook bespaart u tijd door niet meer te moeten zoeken naar een parkeerplaats.

Gezondheid: Door te fietsen verbetert u dagelijks uw gezondheid. U ontstresst, wordt fitter en slanker.

Voordelig: U kan een belastingvrije fietsvergoeding ontvangen van fietsvergoeding van €0,24 per km. Bijvoorbeeld: u woont 10km van uw werk en u fiets 200 dagen naar het werk, 20km x €0,24 x 200dagen = €960 per jaar of €80,00 per maand extra.

Comfort & zekerheid: Alles is goed geregeld en wordt onderhouden. U bent zorgeloos onderweg en kan kiezen voor pechbijstand.

Milieuvriendelijk: U helpt het milieu en het groen imago van uw bedrijf.

Fiets naar keuze: U kiest het type fiets dat u het meest bevalt. We hebben een brede waaier aan tweewielers: stads- trekkingsfiets, vouwfiets, mountainbike, racefiets, elektrische fiets. Wij werken met gerenommeerde merken als Klever, Bullitt, Oxford,BH Bikes, Niner,Guerciotti, Zannata,… . 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...